Tutustu kasviöljyihin
ja suorita Keiju Öljyakatemian kurssit

Keiju Öljyakatemia – opi perusasiat
rypsiöljyn käytöstä ruoanlaitossa!

Kasviöljyissä tiivistyy luonnon hyvä energia. Niiden avulla on helppo lisätä hyvää makua ja terveellisiä rasvahappoja kaikkeen ruoanlaittoon.
Mutta mikä öljy sopii mihinkin? Keiju Öljyakatemiassa opit perusasiat kasviöljyistä ja niiden käytöstä. Opiskele ja testaa taitosi!

Maukas Entrecôte

grillattuna tottakai

Nauti kesästä grillaten

Kuumat vinkit ja reseptit

Kesän herkullisimmat reseptit

saat Keiju Grilli & Marinadi -öljyn avulla

VINKIT

Keiju – Suomen
Suosituin rypsiöljy

Keijun Grilli & Marinadi -öljy

on Grillikesän mestari

Grillauksen perusperiaatteet

Caesarsalaatti

toimii grillattuna